POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

logo novi


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI



logo novi

POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

Čitaj mi

Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Zoran Mirković i Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović zaključili su 24. maja 2024. godine Opšti sporazum o saradnji, kao i Sporazum o organizaciji studija za inovaciju znanja. Tokom sastanka, obe strane su istakle dosadašnju uspešnu saradnju i uverenje u uspeh novog studijskog programa. Sastanku su prisustvovali i zamenica Poverenika Sanja Unković i prof. dr Dušan Popović.

Univerzitet u Beogradu – Pravni fakultet pokrenuo je novi studijski program – Studije za inovaciju znanja iz oblasti prava zaštite podataka o ličnosti, u saradnji sa Poverenikom za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. Nastavu će, pored profesora Pravnog fakulteta, izvoditi Poverenik, zamenica Poverenika i predstavnici stručne službe Poverenika, kao i ugledni stručnjaci iz prakse.

Upis na Studije za inovaciju znanja iz oblasti prava zaštite podataka o ličnosti obaviće se tokom meseca septembra, a nastava će započeti u drugoj polovini oktobra 2024. godine.

 

Sporazum Pravni


Zbirni mesečni

statistički

podaci

na dan 31.8.2024.
U PROCEDURI: 16.742
OBRAĐENO: 161.044

Opširnije...